Saarlouis (DE), Duitsland

La Maison Hotel

Algemeen

Het LA MAISON Hotel ligt dicht bij het centrum van Saarlouis en nodigt je uit voor een ontmoeting tussen traditie en moderniteit.
De historische villa met een moderne aanbouw en een eigen parkeerplaats weerspiegelt de cultuur en de manier van leven van Saarlouis: charmant en met een eigentijdse Franse flair. Het 4-sterren superior hotel met 38 kamers, vergaderzalen en PASTIS bistro & feinkost positioneert zich dus als een individualist met een opwindend karakter.

De historische villa met een moderne uitbreiding en een eigen parkeerplaats weerspiegelt de cultuur en de manier van leven van Saarlouis:
charmant en met een eigentijdse Franse flair. Dus, het 4-sterrenhotel met 38 kamers, vergaderzalen en
PASTIS bistro & feinkost positioneert zich als een individualist met een opwindend karakter.
Jong, maar niet in het minst verlegen. Chique en stijlvol, maar tegelijkertijd ontspannen en ongeremd. regionaal
verbonden, maar ook open voor de wereld. Het LA MAISON Hotel wil dus de harten van zijn gasten veroveren en die van de burgers van Saarlouis. Het gebouw dat nu in Prälat-Subtil-Ring 20-22 staat, is immers niet alleen een nieuw gebouw: het is het voormalige hogere administratieve gerechtshof met een aangrenzende conciërgewoning.

Na een aantal jaren van planning heeft de villa nu een nieuwe uitstraling die het stadsbeeld heeft verbeterd. Her-ontwikkeld vanaf nul, is de historische grande dame aangevuld met een eenvoudige, lineaire uitbreiding op zijn Noord kant. En dit onthult het concept waarop het ambitieuze project is gebaseerd: het hotel LA MAISON speelt met contrasten op veel verschillende niveaus, het oude en het nieuwe samenbrengen en daardoor een intensieve creatie van kwaliteit. Historische architectuur ontmoet dus moderne ontwerp taal. De beste ingrediënten en vaardigheden worden gecombineerd om een ​​verfijnde keuken te creëren, Franse flair zorgt voor een informele sfeer, bistrocultuur en oude bomen worden getransformeerd in landschapsarchitectuur. En tegenwoordig overal: referenties naar de stad Saarlouis – de stad die naar Louis XIV is vernoemd – die het ontwerp en de verwennerij van het hotel benadrukken aspecten. Af en toe voor de hand liggend, soms verborgen, vaak tongue in cheek of zelfs onconventioneel – maar altijd bewust speciaal.

De bistro PASTIS met zijn serre straalt de Franse manier van leven uit, informeel en informeel bekroond met de Bib Gourmand in de Michelingids 2016. De integrale delicatessenwinkel verkoopt ambachtelijke lekkernijen van de hotelkeuken.

Het doel van eigenaar Günter Wagner is vriendelijke sociale ontmoetingen tussen mensen mogelijk te maken: “We willen dat iedereen zich welkom voelt”, zegt de hotelier. Zakelijke en individuele reizigers, internationale fijnproevers, bezoekers uit het aangrenzende Frankrijk en Luxemburg, en natuurlijk de burgers van Saarlouis – Wagner wil ze allemaal samenbrengen in het hotel LA MAISON.

Het interieur creëert de perfecte setting hiervoor, met zijn warme elegantie, originele verandering in perspectief en details met objectkarakter. “Dit is niet je gewone spul”, glimlacht hoteldirecteur Alexander Reber en verwijst naar het meubilair van het hotel, dat allesbehalve standaard is. “Of het nu gaat om een ​​sculpturale trap, een glazen serre, een walk-in wijnkast of themasuites, onze gasten zullen een karakteristieke en verrassende omgeving tegenkomen”, vat de eigenaar samen. Het is dus geen verrassing dat LA MAISON Hotel lid is van Design Hotels – een select aanbod van meer dan 250 hotels met persoonlijkheid op bestemmingen over de hele wereld.

Kamers

Het 4-sterren superior hotel met 38 kamers, vergaderzalen en PASTIS bistro & feinkost positioneert zich dus als een individualist met een opwindend karakter.

Faciliteiten
Kamertype
Bed
Pers.
Prijs type
Totaal
ROOMS OVERLOOKING THE CITY

Deze tweepersoonskamer heeft een flatscreen-tv en een minibar.

Bekijk kamer

Bedden

Personen

2

Prijs op aanvraag

Volgeboekt

ROOMS OVERLOOKING THE PARK

Oog in oog met de natuur. In slaap vallen en wakker worden met bewondering voor het groen.

Bekijk kamer

Bedden

Personen

2

Prijs op aanvraag

Volgeboekt

VILLA ROOMS I AND II

Je mooie huis voor als je weg bent: ruim en goed doordacht.

Bekijk kamer

Bedden

Personen

2

Prijs op aanvraag

Volgeboekt

CHOCOLAT VILLA SUITE

Ze zeggen dat chocolade je gelukkig maakt. LA MAISON hotel kan bevestigen: het is waar!

Bekijk kamer

Bedden

Personen

2

Prijs op aanvraag

Volgeboekt

RATATOUILLE VILLA SUITE

Hoe zou de kleine rat Remy, de held van de film Ratatouille, zich zijn droomhuis voorstellen? We hebben een luxe suggestie!

Bekijk kamer

Bedden

Personen

2

Prijs op aanvraag

Volgeboekt

LA MAISON VILLA SUITE

Een exclusief toevluchtsoord! Voor echte zaken van het hart en speciale evenementen. Voor dat bepaalde iets.

Bekijk kamer

Bedden

Personen

2

Prijs op aanvraag

Volgeboekt

Faciliteiten & informatie

Check-In:

15:00

Check-Out:

11:00

Aantal kamers:

38 kamers

Baby bedjes:

Op aanvraag tegen een vergoeding

WIFI:

Gratis beschikbaar

Parkeerplaats:

Gratis beschikbaar

rookbeleid:

Gehele locatie is rookvrij

Ontbijt:

Bij de kamerprijs inbegrepen

Huisdieren:

Niet toegestaan

Buiten

terras

Wijn & Spijs

diner, bar, keuken, restaurant, ontbijt, room service, Minibar

Activiteiten

bibliotheek

Services & Diensten

computer kamer, print/fax/scanner/kopier, 24uurs receptie

Kamers

rookvrije kamers, bruidssuite, kluis, minibar

Receptie

engels, duits

Overig

parkeerplaats, lift, WIFI, Ontbijt

Belangrijke informatie

Bij een verblijf van één kind tot 12 jaar oud geldt een toeslag van 30 EUR per nacht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.

Er is geen mogelijkheid voor extra bedden in de kamer.

Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden.

Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

In de omgeving