Tubbergen, Nederland

Droste’s Landschapkamer

Droste's team

''your countryside break''

Algemeen

Laat je betoveren door het Twentse landschap vanuit, het hotels, eerste Landschapkamer. Een unieke belevenis op een bijzondere locatie. Geniet van de opkomende zon. Geniet van de prachtige vergezichten vanuit de Landschapkamer door de hoge ligging op de glooiende stuwwal van Ootmarsum. Kom geheel tot rust met het geluid van vogels op de achtergrond en door de vredig grazende koeien rondom jouw hotelkamer. Tijd zat toch?

De Landschapkamer is zeer duurzaam en innovatief. Het gebouwtje is vrijwel geheel van hout, is autarkisch (zelfvoorzienend in energie) en kan dus off-grid (zonder aansluiting op nutsvoorzieningen) in het landschap worden geplaatst. Door een slimme combinatie van technieken zorgt de Landschapkamer het hele jaar door voor een comfortabel en aangenaam verblijf.

De Landschapkamer is de eerste toepassing van het gebouwconcept LandschapLodge. Dit gebouwconcept is ontwikkeld door een samenwerking tussen de volgende partijen: Pioneering, De Groot Vroomshoop Groep, Loohuis Installatiegroep, SD Architectuur, Michael Kok Concepts en Harald Droste.

Boerderij Spa
Deze eerste Landschapkamer is gelegen naast Boederij Spa Nutter, die gerund wordt door boerin Marinka en haar dochter.
Deze mooie kleinschalige Spa laat je onderdompelen in een wereld van rust en ontspanning en biedt bijzondere behandelingen met producten uit de natuur.
Informeer naar de arrangementen.

Kamers

De Landschapkamer is een hotelkamer midden in het landschap. Grote glazen wanden rondom bieden een optimale beleving van het omliggende landschap. Houten panelen laten de Landschapkamer opgaan in het landschap en bieden privacy. Het houten interieur is strak en tijdloos en geeft het typische Droste-gevoel. De veranda is ruim en voorzien van een houtkachel, waardoor het er ook bij koude dagen goed toeven is. De Landschapkamer is speciaal voor de toepassing als hotelkamer in het landschap ontwikkeld voor het nieuwe hotelconcept Landschaphotel.

Faciliteiten
Kamertype
Bed
Pers.
Prijs type
Totaal
Landschapskamer

Laat je betoveren door het Twentse landschap vanuit Droste's eerste Landschapskamer. Een unieke belevenis op een bijzondere locatie.

Bekijk kamer

Bedden

Personen

2

Prijs op aanvraag

Volgeboekt

Faciliteiten & informatie

Check-In:

15:00

Check-Out:

11:00

Aantal kamers:

1 kamers

Baby bedjes:

Niet beschikbaar

WIFI:

Gratis beschikbaar

Parkeerplaats:

Gratis beschikbaar

rookbeleid:

Gehele locatie is rookvrij

Ontbijt:

Exclusief de kamerprijs

Huisdieren:

Niet toegestaan

Buiten

tuin

Wijn & Spijs

diner, restaurant, Minibar, Mini kitchenette

Activiteiten

fietsverhuur, wandelen

Services & Diensten

sauna, Wellness

Omgeving

op platteland

Kamers

rookvrije kamers, bruidssuite, dagelijkse schoonmaak, airconditioning, minibar, verwarming, Kamer met uitzicht

Receptie

engels, nederlands, andere taal, informatie over de stad, informatie over bezienswaardigheden, plattegrond, Fietsroutes / vaarroutes / wandelroutes

Overig

parkeerplaats, niet roken gehele accommodatie, Ontbijt

Belangrijke informatie

Het ontbijt per persoon bedraagt: €10,50,- Dit zit niet bij de kamerprijs inbegrepen.