Duitsland

Timmendorfer Strand (DE)

Over ons Timmendorfer Strand (DE)

Blauw in alle nuances, diepgroen en tussen de witte strandgordel met duizenden strandstoelen – er zijn kleuren in overvloed in Timmendorfer Strand. Net zoals een exclusieve levensstijl, er zijn uitstekende hotels, restaurants, winkels en evenementen, keuzes in overvloed.

Het beroemdste strand van Duitsland schittert met zijn zeven kilometer lange zandstrand en ondiep, kristalhelder water uit de Oostzee. Dus eerste klasse! De verfijnde flair van het centrum en de kust pittoreske ingebed in de prachtige natuur. Zee en zand worden gevolgd door een vlakke maar brede duin met diepe groene bosrand en enkele villa’s. Daarachter het glooiende heuvellandschap van Oost-Holstein met diepe bossen en sprankelende meren.

De mooiste baai van de Oostzee biedt ruimte zonder einde, geen laag water, nauwelijks hoogtij. Op dit strand is de zee veel betrouwbaarder en rustiger dan ergens anders – en biedt onophoudelijk voor het heerlijk zoute zeeklimaat, dat de huid en ziel in slechts enkele dagen in een tevreden balans brengt. Zo veel zelfs dat er eindelijk tijd overblijft voor de belangrijkste dingen in het leven – voor een volledig tevreden glimlach en een geweldige tijd samen.

Rondom Timmendorfer Strand is het groen en staat de natuur in bloei. Hier ontmoet de ongerepte natuur gele koolzaadvelden, lange lanen, betoverde hoeken en het meer Hemmelsdorfer, het diepste meer van Duitsland in het heuvelachtige Oost-Holstein. Bezoek Timmendorfer Strand, geniet van een strandvakantie, wanneer je maar wilt. Want hier is altijd het hoogseizoen, 12 maanden op rij en levendig of ontspannen zoals je wilt.

Hotspots in Timmendorfer Strand (DE)