Duitsland

Teisnach (DE)

Over ons Teisnach (DE)

Teisnach is een plaats in de Duitse deelstaat Beieren, en maakt deel uit van het Landkreis Regen. Eindeloze landschappen, witte bergtoppen en sprookjesachtige kastelen. Dit zijn dé kenmerken van Beieren en natuurlijk ook van Teisnach.

Teisnach is een industriële locatie. In de smalle vallei van de regenrivier ligt de papierfabriek Pfleiderer Spezialpapiere Teisnach. In het zuidoosten van Teisnach maakt de fabriek van Teisnach deel uit van het Rohde & Schwarz-plantennetwerk, waar verschillende mechanische en elektronische producties worden gemaakt.

Talloze kinderspeelplaatsen, bewegwijzerde wandelpaden, bospaden, rustbanken, tennis, vissen, curling, langlaufen, schieten in de zomer, bowlen, kanoën op de regen en nog veel meer zijn beschikbaar bij de sport- en recreatiefaciliteiten. Door de centrale ligging biedt Teisnach jou uitgebreide excursiemogelijkheden in de omgeving!

Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen, want door de groene omgeving wil je niet anders dan erop uit trekken. Maar ook voor cultuursnuivers is Beieren perfect.

Hotspots in Teisnach (DE)