Duitsland

Schwielowsee (DE)

Over ons Schwielowsee (DE)

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, het door de staat erkende resort Schwielowsee biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor elk wat wils. Kom en ervaar het zelf! In de mooiste tijd van het jaar, in de zomer, vinden buiten veel evenementen plaats. En wanneer de natuur warme kleuren op de kruinen van de bossen penseelt, begint het perfecte seizoen voor kleine wandelingen door de natuur, museumbezoek en sightseeing.

Om de Schwielowsee met de fiets te omcirkelen of om kleine wandelingen door de natuur te maken, is absoluut een aanrader! Omdat er nauwelijks beklimmingen zijn, is de regio ideaal voor recreatieve fietsers en gezinnen.

Linnen op de Havel en zijn meren! Met een totale lengte van ongeveer 180 kilometer bieden meer dan 40 meren, verbindende kanalen en kronkelende Havel-armen veel mogelijkheden voor ontdekkingsreizen.

Zomervakantie aan de meren van Havel en zwemmen in de rivier? De Havel heeft jarenlang de beste badkwaliteit. Er zijn hier meer dan genoeg zwemvijvers voor de sprong in het koele water. Van het kleine Lienewitz-meer tot de Schwielowsee, van de eenzame baai tot het goed uitgeruste strand.

Hotspots in Schwielowsee (DE)