Nederland

Otterlo

Over ons Otterlo

Otterlo is een groen en gastvrij dorp, net voor de ingang van het Park Hoge Veluwe. Otterlo biedt moderne campings, gastvrije hotels, heerlijke restaurants en dat allemaal temidden van een unieke natuur! Vanuit Otterlo zijn er diverse fiets- en wandelroutes uitgezet, maar voor de liefhebbers zijn er nog veel meer mogelijkheden. Vanwege al de natuur en het mooie groen kom je hier perfect tot rust en kun je genieten van wat het mooie Nederland te bieden heeft.

Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes door en vanuit Otterlo. Wandelen door het boerenland en langs boerenerven afgewisseld met bos, heide en stuifzand. Prachtige bijna 5 kilometer lange wandelroute door gevarieerd terrein met dennenbos, heide, heuvels, stuifzand en eikenbos.

Ook zijn er verschillende restaurants in het dorp. De oudste herberg van Otterlo Hotel Kruller schrijft geschiedenis sinds 1812. Een huiselijke plek voor smulpapen, gezelligheidsdieren, cultuur snuivers en natuur bewonderaars. De Waldhoorn is gastvrij en veelzijdig en biedt een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Kom eens langs om de gemoedelijke sfeer te ervaren. Aan een zandweggetje met prachtig uitzicht over de heide heten zij je welkom in hotel-restaurant Carnegie Cottage. Kortom; er is meer dan genoeg keuze!

Hotspots in Otterlo