Noorwegen

Leinesfjord (NO)

Over ons Leinesfjord (NO)

Leinesfjord of Myklebostad is een dorp en het centrum van de gemeente Steigen in de provincie Nordland, Noorwegen. Het ligt ongeveer 10 kilometer ten zuidwesten van Nordfold langs de Leinesfjord, de fjord waarnaar het dorp vernoemd is.

De locatie is ideaal voor degenen die willen genieten van de middernachtzon in de zomer of het noorderlicht in de winter. Het is waarschijnlijk een van de beste uitzichtpunten in het hele gebied. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving, waaronder verschillende wilde dieren en vogels, zoals de zeearend.

In Leinesfjord hebben ze het genoegen om meer winkels, banken, slijterijen, sporthallen, hotels en cafés te hebben. Veel steigers die in andere dorpen wonen, maken gebruik van het aanbod in Leinesfjord.

In Steigen zijn veel creatieve mensen met veel bereidheid om te verblijven en een hoge mate van toewijding. Dat is de reden waarom ze een grote verscheidenheid aan recreatieve mogelijkheden en activiteiten in Steigen hebben. Wetten en verenigingen in Steigen betekenen veel voor het goede leven hier. Zij zijn degenen die voor de meeste evenementen en activiteiten staan, evenals het welzijn van het dorp.

Hotspots in Leinesfjord (NO)