Duitsland

Landau (DE)

Over ons Landau (DE)

Landau in der Pfalz, ook wel Landau, is een Duitse kreisvrije stad in de deelstaat Rijnland-Palts. Landau is niet alleen bekend als een oude vestingstad, of door de universiteit, wijn, tuin en winkelstad, maar de metropool Zuid-Palts. Landau is het geografische centrum van de vakantieregio Zuidelijke wijnroute en wordt gekenmerkt door een breed scala aan recreatieve activiteiten.
  
Een stad om te wonen, te winkelen, te studeren en te genieten en natuurlijk vakantie te vieren. De culturele stad Landau heeft ook een verscheidenheid aan aantrekkelijke culturele aanbiedingen in de imposante Art Nouveau Festival Hall. Een stad met flair – en toch domineert de landelijke charme.

Rijnland-Palts, dat is ontspannen in de prachtige natuur. Een regio met glooiende heuvels, steile hellingen, groene bossen en romantische dorpjes. Rijnland-Palts maakt indruk met pittoreske landschappen. Elk van de de meest westelijke Duitse deelstaat wordt gekenmerkt door hun unieke karakter. Dit zijn Ahrdal, Eifel, Hunsrück, Naheland, Moezel / Saar, Pfalz, Rijn-Hessen, Romantische Rijn, Lahn-vallei en Westerwald.

Hotspots in Landau (DE)