België

Knokke-Heist (BE)

Over ons Knokke-Heist (BE)

Knokke-Heist is groen, modern en werelds. Het is een eersteklas bestemming aan de Belgische kust. Het heeft een schitterend strand, een prachtig natuurgebied, veel winkels, veel culturele activiteiten, prachtige architectuur en een goede infrastructuur.

Een kuuroord met een opmerkelijke sfeer. Het casino en het culturele Scharpoord bieden een breed scala van culturele activiteiten. Ook kun je  zo’n 50 kunstgalerijen bewonderen, waarvan enkele internationaal bekend zijn. Verder kun je je uitleven in de Lippenslaan, de bekende lange gerenoveerde winkelstraat. Als je vanaf daar richting Het Zoute loopt kom je de dure auto’s, duurdere handtassen, prominente winkels, stijlvolle dames en de golfkarretjes tegen. Het Zoute is de meest trendy stad aan de kust, met haar statige lanen, kronkelende wegen in rustige gebieden met prachtige woningen, een golfbaan en natuurreservaat Het Zwin.

Knokke-Heist is een bloeiende badstad, het combineert vijf verschillende stranden met een lengte van 12 kilometer. Een prachtige mix van strand en duinen. Elk strand heeft zijn eigen kenmerken. De rust van de zee en de prachtige natuur zorgen ervoor dat je weer nieuwe energie kunt opdoen.

Hotspots in Knokke-Heist (BE)