Nederland

Kamperland

Over ons Kamperland

Zeeland is hip, op een eigen ongedwongen manier. Zeeland is écht. Hier doen we een stapje terug. Hier kun je gemakkelijk en vrij bewegen. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is tegelijkertijd heel bijzonder. Hier kun je jezelf zijn, op adem komen. Je voeten in het zand, de wind door je haren en heerlijk wegdromen bij het geluid van de branding.

Kamperland ligt op het eiland Noord-Beveland, het kleinste eiland van de provincie Zeeland. Ontdek de authentieke dorpjes en geniet van de weidse vergezichten in het robuuste polderlandschap. Het licht heeft hier vrij spel, waardoor elk seizoen, elke dag, iedere minuut weer anders is. Het water is hier altijd dichtbij. De Noordzee met haar uitgestrekte stranden, waar je urenlang kunt wandelen en zelfs zomers nog een rustig plekje kunt vinden. De Oosterschelde met haar idyllische strandjes waar je zeehonden kunt spotten, of het dynamische Veerse Meer met al haar watersportmogelijkheden! Zeeland biedt alle ruimte aan snelle en spannende watersporten waar je een adrenalinekick van krijgt.

Kiten, blokarten, surfen, skimboarden en waterskiën. Of huur een sloep en verken de onbewoonde eilandjes in het Veerse Meer en leg aan in het pittoreske Veere.

Hotspots in Kamperland