Duitsland

Friedrichshafen (DE)

Over ons Friedrichshafen (DE)

Uit het dagelijks leven, naar plezier. Vakantie in Friedrichshafen, op één van de meest populaire bestemmingen in Duitsland: Bodensee – dat culturele hoogtepunten, grote hemelen, waterpret, culinaire hoogstandjes betekent, tijd voor ontmoeten, ontdekken en ontspannen.

Friedrichshafen ligt direct aan de oevers van het Bodenmeer en is een natuurlijke omgeving met actie en plezier in en op het water. Natuurlijk kun je heerlijk zwemmen en ontspannen in de strandbaden. De Zeppelinstadt biedt met zijn centrale ligging en de optimale vervoersverbindingen per schip en trein onbeperkte mogelijkheden voor individueel fietsplezier.

Friedrichshafen biedt ook eindeloze mogelijkheden om te wandelen. Van puur natuur, zoals op de Ailinger Panoramaweg, naar stadshistorische themaroutes, er is voor elk wat wils in Friedrichshafen. Of het nu om een spannende rondleiding door de stad, een historische reis met de fiets of om een rondleiding door de Zeppelin scheepswerf.

Friedrichshafen is altijd in een goed humeur en behoorlijk actief. Dineren en genieten, vieren en ervaren. De avond is gewijd aan een goede Bodensee dans of enjoyable “schlotzen” – Friedrichshafen, voor iedereen die stedelijke drukte zoekt en houd van de charmante, landelijke twist. Hier kan je je mee laten slepen, meegeslepen worden en geïnspireerd raken door alle regels van de kunst.

Hotspots in Friedrichshafen (DE)