Zwitserland

Flims (CH)

Over ons Flims (CH)

Flims is een gemeente en plaats in het Zwitserse kanton Graubünden, en maakt deel uit van het district Imboden. Flims is het populaire gezins-, fiets- en wandelparadijs van Graubünden en is een van de meest veelzijdigste vakantieregio’s. Talloze wandelpaden, mountainbiketrajecten en zwemmeren nodigen uit tot een belevenisvol en actief verblijf.

Zomer
Of het nu gaat om actie op het langste flow country trail van Europa, of ontspanning langs de Caumasee, er staat voor ieder wat wils op het programma. Mountainbiketrajecten, wandel- en themapaden, klimpad Pinut, hoge touwenparcours en golfen, garanderen een afwisselende vakantie voor het hele gezin. Een bijzonder highlight is het river raften op de “Swiss Grand Canyon”.

Winter
Vanuit Flims is het skigebied LAAX eenvoudig en probleemloos bereikbaar. 29 complexen en meer dan 235 km pistes bieden voor beginners, freestylers en pisteliefhebbers alles wat men zich kan wensen. LAAX is hét freestyle resort van Europa en is meermaals onderscheiden als het beste skigebied van Zwitserland, is sneeuwzeker en heeft met de grootste halfpipe van de wereld een bijzonder highlight.

Hotspots in Flims (CH)