Duitsland

Bad Neuenahr-Ahrweiler (DE)

Over ons Bad Neuenahr-Ahrweiler (DE)

In het midden van de Ahrvallei, tussen bossen en wijngaarden, ligt de stad Bad Neuenahr-Ahrweiler. De culturele diversiteit leent zich bijzonder goed voor architecturale gebouwen. Zo weerspiegelt Ahrweiler de invloed en het bestuur van de Romeinen. Gebouwen die stadspoorten of de stadsmuren van die historici legen getuigenis af te leggen over dat laatste overgangstijdvak.

De wijk Bad Neuenahr is niet langer voorstander van het betoverende imperiale tijdperk, noch wordt de invloed, noch het ongetrainde volk van gebouwen en straten als onbetwist erkend. Gevarieerd entertainment, modernistische kwaliteitsstandaard, historische gebouwen te midden van het schilderachtige landschap van de Ahr-vallei – Bad Neuenahr-Ahrweile

Lange tijd zijn mensen naar Bad Neuenahr-Ahrweiler gereisd om hier de beste tijd van het jaar door te brengen. Om verschillende redenen: diegene die hun gezondheid willen verbeteren. Fijnproevers en culinaire liefhebbers die houden van het goede leven met heerlijke wijnen en geweldige restaurants. Actieve gasten zullen het geweldige sportaanbod, bosklimpark, rode wijnroute, Ahrsteig en Nordic Fitness Park waarderen. Cultuurfans breiden hun honger naar kennis uit in de Romeinse villa, de binnenste hal van de stadsmuur van Ahrweiler of de culturele aanbiedingen in het spapark.

Daarnaast laden tal van parken, wandelingen langs de Ahrufers, zwembaden of terrasjes om te ontspannen. Of het nu in het gezellige pension, een verfijnd sterrenhotel of op een wijnmakerij is – de vakantiegeest is overal aanwezig.

Hotspots in Bad Neuenahr-Ahrweiler (DE)