Nederland

Baarn

Over ons Baarn

Ontdek het vorstelijke stadje Baarn in de provincie Utrecht. In de Gouden Eeuw zijn in Baarn prachtige huizen gebouwd door rijke kooplieden en vorsten. Ook staat de gemeente bekend haar prachtige bossen van de Lage Vuursche en natuurlijk door Paleis Soestdijk. Het is hierdoor niet lastig om jezelf te vermaken in dit mooie gebied. Huur een fiets en geniet van het bosrijke gebied en maak een route langs de prachtige historische gebouwen. Ontdek de charme van dit dorp met water, polders, bossen en een prachtige historische binnenstad.

Het Centrum van Baarn is het hart van de stad en bevindt zich rond het dorpsplein de Brink. Je kunt hier heerlijk genieten van een drankje op het terras of van een diner in één van de restaurantjes. In het levendige winkelgebied ervaar je de dorpse gemoedelijkheid en vind je vrijwel altijd wat je zoekt. Er zijn meer dan honderd speciaalzaken waar je gastvrij wordt ontvangen. Maar ook de bekendere winkelketens zijn er volop.

In de regio waarin Baarn zich bevindt stroomt de rivier de Eem. Langs deze rivier kun je heerlijk fietsen of je kunt de omgeving verkennen met de boot.

Zo zijn er genoeg redenen om te verblijven in dit gezellige stadje.  Terwijl je geniet van de prachtige omgeving kun je verblijven in het centrum van de stad en kun je natuur, cultuur en lekker uitgaan combineren in een vorstelijke stad die je niet snel meer zult vergeten.

Hotspots in Baarn