Aruba

Aruba (AW)

Over ons Aruba (AW)

Bonbini! Zo zeggen ze ‘welkom!’ in het Papiaments, de moedertaal van Aruba. Maak kennis met de vriendelijke bewoners, de prachtige natuur en de verborgen schatten die van het happy island jouw happy island maken – One Happy Island!

Aruba is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden, gelegen op 23 kilometer ten noorden van het schiereiland Paraguaná van de Venezolaanse deelstaat Falcón. Het behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen, met een oppervlakte van 180 km² is het ongeveer even groot als het Nederlandse waddeneiland Texel.

Aruba is puur genieten in een prachtige tropische setting. Een paradijselijk eiland met lange witte zandstranden, wuivende palmbomen en een schitterende zonsondergang.

Als je de witte zandstranden even laat voor wat het is, gaat er een hele andere wereld voor je open. Ontdek de prachtige wildernis van indrukwekkende rotsformaties, duinen, natuurlijke bruggen, baaien en grotten, of bewonder de lokale kunst en architectuur en leer de locals met al hun verschillende achtergronden kennen. De mix van de unieke natuur en cultuur maken een verblijf op Aruba helemaal compleet.

Hotspots in Aruba (AW)