België

Ardennen (BE)

Over ons Ardennen (BE)

Kom de Ardennen ontdekken! De Ardennen vormen een bosrijk laaggebergte in oostelijk België, Noord-Luxemburg en een klein stukje aangrenzend Frankrijk. In dit ongerepte natuurgebied is voor ieder wat wils.

Avontuur en ontspanning komen hier samen. Je kunt survivallen of lekker niets doen. Sportievelingen kunnen zich uitleven bij de rotsformaties, woeste rivieren en steile berghellingen. Rustzoekers kunnen genieten van de prachtige vergezichten. Ontdek de mooie dorpjes of ga wandelen, fietsen, abseilen of paardrijden. Er is genoeg te beleven.

Wilde rivieren, snelheid en avontuur. Ga in De Ardennen kajakken, kanoën of raften en ontdek de rivieren De Ourthe en de Amblève. Watersporten in deze omgeving is een hele ervaring. Toe aan ontspanning? Breng dan een bezoekje aan de thermaalbaden in Spa.

De Ardennen is een paradijs voor wandelaars. Trek daarom je wandelschoenen aan en ontdek de natuur. Maak een avontuurlijke wandeling rondom de waterval van Coo of ontdek de gezellige dorpjes onder aan de Mont St. Jacques. Geniet van het buiten en ontdek de mooiste wandelroutes.

Ook is er natuurlijk volop fietsplezier. De ruige bospaden in De Ardennen nodigen sportievelingen uit om de prachtige omgeving te verkennen. Er liggen kilometers natuur op je te wachten. Een stevige fietstocht door het bos of hellingen beklimmen op de mountainbike. Volg één van de fiets- of mountainbikeroutes. Avontuur gegarandeerd!

Hotspots in Ardennen (BE)